Firmaprofil

Tømrer- og entreprenørvirksomheden Mogens Knudsen Langeskov A/S har eksisteret i 45 år. Vi er en familieejet og familiedrevet virksomhed med brødrene Jacob og Torben Knudsen i spidsen for den virksomhed vores far grundlagde i 1965.

Vi har afdelinger i Langeskov, Kerteminde og Odense.

Vi vil kendes på kvalitet, ansvarsfulde medarbejdere og for, at vi kommer hele spektret rundt – vi løser alle typer opgaver – til kundens tilfredshed og til en ordentlig pris.

Vi tager ansvaret for dit byggeri

Vores medarbejdere lægger vægt på en god service og høj kvalitet. Vi har den tommelfingerregel, at alt arbejde skal udføres, som medarbejderne ville gøre det hjemme hos sig selv. Hos os er der ikke nogen, der er ligeglade, vores arbejde skal være i orden – hver gang. Skulle der opstå en fejl eller et problem, så løser vi det selvfølgelig – hurtigt og uden vrøvl.

Vi er glade for vores mange faste kunder. Hos os får du højere kvalitet til den samme pris, og vi er til stede gennem hele byggesagen/projektet. Det er grundstenen for vores arbejde, og hovedårsagen til, at kunderne ringer til os igen og igen.

Vi kommer hele vejen rundt

Vi har 60 medarbejdere – omkring 48 er uddannet tømrere og 5 er uddannet inden for jord- og beton, kloak og murer. Alle medarbejdere er toppen af eliten inden for deres fag.

Vi følger med og er opdaterede gennem interne og eksterne kurser og uddannelser, så alle medarbejdere up-to-date med den seneste byggetekniske udvikling. Gennem omskoling og kurser dækker vi bredt: Den samme person klarer en alsidig palet af opgaver, så du ikke behøver ringe flere steder hen.

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø er vigtigt hos os. Ingen skal slides op – derfor har vi ordentlige hjælpemidler og sørger for vores medarbejderes sundhed og trivsel.

Også det sociale sammenhold har gode kår i virksomheden – det er vigtigt for trivslen, og det smitter af på kunderne. Vi har en aktiv personaleforening, om sætter gang i aktiviteter blandt medarbejderne 5-6 gange om året.

Målsætning

  • Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner, når det handler om byggeri – alle slags byggeri
  • Vi vil levere et godt stykke arbejde – hver gang. Kvalitet og udførelse skal være så god, som vi ville lave den hjemme hos os selv
  • Vi skal levere en ordentlig service til hver enkelt kunde – og altid gøre vores bedste
  • Gennem efteruddannelse og oplæring skal alle medarbejdere være klædt bedst muligt på til at løse deres opgaver
  • Vi skal være fleksible og løse de mange forskelligartede opgaver, der er brug for ude hos kunden
  • Mogens Knudsen A/S skal være et godt sted at arbejde – for alle medarbejdere
  • Det skal ikke være farligt at gå på arbejde