Glarmester

Har du brug for en glarmester? Vi skifter ødelagte ruder og sørger for vedligehold og reparation. Vi har stor erfaring med forsikringsskader. Få et energitjek af dine termoruder. Vi giver dig en vurdering af behovet for udskiftning af vinduer eller ruder. Ønsker du at skifte til en mere energivenlige løsning, står vi til rådighed med dygtige glarmestre og tømrere

Energirude

Med energiruder kan du reducere dit varmetab med 33 procent. Energiruder er lidt dyrere end almindelige termoruder, men beløbet er tjent ind på få år på grund af besparelsen på varmeregningen

Sikringsglas

Sikringsglas sikrer mod indbrud, hærværk, beskydning og eksplosioner og lader samtidig dagslyset komme ind. Sikringsglas leveres i forskellige kombinationer af hærdet og lamineret glas, afhængig af hvad det skal sikre mod.

Solafskærmende ruder

Solafskærmende ruder holder op til 85 % af varmen fra solen ude. Ruderne reflekterer og absorberer varmen, så temperaturen inden for bliver behagelig året rundt.

Støjdæmpende ruder

Støjdæmpende ruder holder eksempelvis trafikstøj ude. Støj fra trafikken trænger især ind gennem glaspartier og utætheder i konstruktionen.

Ornamentglas

Få en smuk rude, som man ikke kan se igennem med ornamentglas. Ornamentglas er effektivt til baderum, toiletter og omklædningsrum – men kan også benyttes som dekoration.

Brandbeskyttende ruder

Få brandbeskyttende ruder, hvis du vægter brandsikkerheden højt, men stadig ønsker lys og åbenhed i konstruktionen.