Firma Profil

Tømrer- og entreprenørvirksomheden Mogens Knudsen Langeskov A/S har eksisteret i 45 år. Vi er en familieejet og familiedrevet virksomhed med brødrene Jacob og Torben Knudsen i spidsen for den virksomhed vores far grundlagde i 1965.

Vi har afdelinger i Langeskov, Kerteminde og Odense.

Vi vil kendes på kvalitet, ansvarsfulde medarbejdere og for, at vi kommer hele spektret rundt – vi løser alle typer opgaver – til kundens tilfredshed og til en ordentlig pris.

Vi tager ansvaret for dit byggeprojekt

Vores medarbejdere lægger vægt på en god service og høj kvalitet. Vi har den tommelfingerregel, at alt arbejde skal udføres, som medarbejderne ville gøre det hjemme hos sig selv. Hos os er der ikke nogen, der er ligeglade, vores arbejde skal være i orden – hver gang. Skulle der opstå en fejl eller et problem, så løser vi det selvfølgelig – hurtigt og uden vrøvl.

Vi er glade for vores mange faste kunder. Hos os får du højere kvalitet til den samme pris, og vi er til stede gennem hele byggesagen/projektet. Det er grundstenen for vores arbejde, og hovedårsagen til, at kunderne ringer til os igen og igen.

Vi kommer hele vejen rundt

Vi har 60 medarbejdere – omkring 48 er uddannet tømrere og 5 er uddannet inden for jord- og beton, kloak og murer. Alle medarbejdere er toppen af eliten inden for deres fag.

Vi følger med og er opdaterede gennem interne og eksterne kurser og uddannelser, så alle medarbejdere up-to-date med den seneste byggetekniske udvikling. Gennem omskoling og kurser dækker vi bredt: Den samme person klarer en alsidig palet af opgaver, så du ikke behøver ringe flere steder hen.

Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø er vigtigt hos os. Ingen skal slides op – derfor har vi ordentlige hjælpemidler og sørger for vores medarbejderes sundhed og trivsel.

Også det sociale sammenhold har gode kår i virksomheden – det er vigtigt for trivslen, og det smitter af på kunderne. Vi har en aktiv personaleforening, om sætter gang i aktiviteter blandt medarbejderne 5-6 gange om året.

Målsætning

 

Kontakt

Mogens Knudsen Langeskov A/S
Hvileholmsvej 13
DK-5550 Langeskov

CVR nr. 18 49 47 95

Tlf.: +45 65 38 14 06
Fax: +45 65 38 27 13
E-Mail: mk@mk-as.dk

E-mail til faktura: faktura@mk-as.dk